بیماری بهجت (Behcet)، یک
تهران ، خ ولیعصر، روبروی پارک ملت، پلاک ۲۶۱۷، ساختمان داستو، ط ۵، و ۲۲
به مجموعه نشانگانی که ۶-۲۴ هفته بعد از اتمام عفونت کرونا شروع شده و تداوم مییابد سندرم کرونای طولانی گفته میشود.
شایعترین علایم این سندرم به شرح ذیل میباشد:
عوارض سندرم کرونا طولانی را میتوان در دسته بندی زیر گنجاند:
کرونای بلند مدت مجموعه ای از علایم است که ناشی از آسیبی است که ویروس کرونا به سیستم ایمنی زمان عفونت وارد کرده است و نتیجتا کرونای بلند مدت شامل تعامل ویروس کرونا و سیستم ایمنی نا متعادل است.
تشخیص سندروم کرونای طولانی مدت بالینی است و لذا از کنار هم گذاشتن نشانه ها و علایم بیمار توسط پزشک میتوان به این تشخیص رسید و نه هیچ تست آزمایشگاهی دیگر.
واکسن نیز با مکانیسم خود ویروس ٫ یعنی ایجاد آسیب و عدم تعادل در سیستم ایمنی موجب بیماری زایی میشود.
براساس گزارش CDCزنان با احتمال بیشتری ممکن است که نسبت به مردان درگیر علایم کرونای طولانی مدت شوند.
در صورتی که علایمی چون خستگی و تنگی نفس و دردهای عضلانی و مفصلی و کاهش تمرکز و حافظه را تجربه میکنید بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
ویروس شناسان و پزشکان عفونی و خودایمنی معتقد هستند که ویروس کرونا با ایجاد شکل خاصی از بیماری خودایمنی که در قالب حمله به عروق یا واسکولیت شناخته میشود موجب ایجاد علایم سندرم کرونای بلند مدت میشوند. واسکولیت هر ارگان از بدن را میتواند درگیر کند و لذا کرونای بلند مدت هم میتوان هر ارگانی را علامت دار سازد.
از آنجایی که تقریبا تمام ساکنین زمین به نوعی با ویروس کرونا برخورد داشته اند لذا پیشگیری از این بیماری و عوارض آن تا حدی گریز ناپذیر است اما در راستای بهبود علایم کرونای بلند مدت و یا جلوگیری از پیشرفت علایم آن ٫ مثل هر بیماری خودایمنی دیگری راهکارهایی مانند تغییر سبک زندگی و اوزون تراپی کمک کننده خواهد بود.
سندرم خستگی مزمن و فیبرومیالژیا همپوشانی قابل توجه با علایم بلند مدت کرونا دارد و در واقع بیمار مبتلا به کرونای طولانی میتواند نه تنها علایم سندرم خستگی مزمن و فیبرومیالژیا بلکه سایر بیماری های خود ایمنی دیگر را نیز تقلید کند.
بله- زمان در درمان علایم کرونای بلند مدت نقش مهمی ایفا میکند به این شکل که هرچقدر زمان بیشتری از شروع علایم کرونای بلند مدت گذشته باشد ٫ علایم آن به میزان بیشتری گسترش یافته است و لذا کنترل آن نیز دشوار تر خواهد بود. اما به طور کلی تغییر سبک زندگی در کنار به کار گیری اوزون تراپی راهی است که در سراسر دنیا جهت برطرف کردن علایم کرونای طولانی مدت به کار گرفته میشود.
روش های روانشناختی جهت کنترل تنش ها (استرس های محیطی نقش شعله ور ساز در علایم کرونای بلند مدت ایفا میکند) به علاوه تغییر رژیم غذایی و افزایش فعالیت فیزیکی منظم و مهم تر از همه اوزون تراپی راه هایی میباشند که باید همگی در کنار هم در راستای بهبود علایم کرونای بلند مدت به کار گیری شوند تا هرچه سریعتر و بهتر سندرم کرونای بلند مدت محدود شود.
ابتدا ما طی یک ویزیت حضوری/غیرحضوری علایم شما را بررسی کرده تا مطمئن شویم الگوی علایم شما از سندرم کرونای بلند مدت پیروی میکند و در مرحله دوم یک بررسی آزمایشگاهی ژنتیکی از شما به عمل آمده تا سایر علت های محتمل برای علایم شما را رد کنیم. در ادامه شما به صورت میانگین تحت ۲۰ جلسه اوزون تراپی تزریقی قرار میگیرید و مادام این جلسات نیز از علایم شما گزارش تهیه شده تا تغییرات و بهبود آن ها دقیق تر رصد شود. بعد از گذشت تعدادی از این جلسات بیمار واضحا چالاکی ذهنی و فیزیکی بیشتری را تجربه میکند و در صورت وجود علایم پوستی نیز بهبودی چشمگیری در این زمینه رخ میدهد و همچنین سایر عوارض داخلی دیگر که بالاتر ذکر شده است.
کرونا پایان نیافته است! در حالی که بسیاری از مردم دنیا پروژه کرونا را اتمام یافته تلقی میکنند بسیاری از محققان و درمانگران از جمله تیم درمانی ما معتقد هستیم که فاز جدی تر و موثر تر کرونا به صورت چراغ خاموش در حال رخ دادن میباشد که اگر به موقع نسبت به آن آگاه نشویم کیفیت زندگی خود و خانواده مان در خطری جدی خواهد بود.
دکتر علی تارات
درمان بیماری های خودایمنی (اوزون درمانی)
دکتر علی تارات دانش آموخته دکترای حرفه ای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستند.
ایشان در نیروی دریایی سنگاپور تحت نظر دانشگاه اکسفورد در دانشگاه عالی پزشکی سنگاپور SGH دوره طب اکسیژن درمانی با فشار بیش از یک اتمسفر (طب هایپرباریک) را گذرانده اند که حاصل آن دو کتاب با عناوین”اصول طب غواصی” و “مبانی طب هایپرباریک” است.
نشانی مطب
تهران ، خیابان ولیعصر روبروی پارک ملت، نبش آق بانو، پلاک ۲۶۱۷، ساختمان داستو، طبقه ۵، واحد ۲۲
شماره های تماس
روز و ساعت کاری
شنبه تا چهارشنبه ۱۰ صبح الی ۷ عصر
پنج شنبه ها ۱۰ صبح الی ۴ عصر
کد دستوری رزرو نوبت
بیماری بهجت (Behcet)، یک
اوزون درمانی برای بیماری های پوستی: مکانیسم های سلولی و مولکولی
اوزون، یک مولکول بسیار
Mechanisms of Action Involved in Ozone therapy
The potential mechanisms of